Orange suppe
Fryseegnet : ja Indsendt : |
|
|
Svits løg, porre og hvidløg i en gryde, varm på 4.
Put vand og bouillonterning i gryden. Skær kartofler og gulerødder i små tern og put dem i gryden. Skær kyllingen i små tern og krydder dem, derefter putter du dem på panden, med varmen 3-5. Pisk fløden og put det op i gryden sammen med creme fraichen. Lad gryden koge i 15 min. Blænd suppen. Anret suppen i en dyb tallerken, og put kyllingen i. |
|
Opskriften er vist 2055 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne