Røget hellefisk med friskost og porcheret æg

Røget hellefisk med friskost og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skivergiabatta
 
2 spsk.friskost
0.5 citron (skallen)
1 tsk.frisk timian
 
100 g.røget hellefisk
 
6 daddeltomater
1 forårsløg
2 tsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
1 spsk.olivenolie
2 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
200 g.hytteost
0.25 agurk
1 stilkbladselleri
1 pt.dild
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør friskosten med citronskal og timian.

Hak daddeltomaterne og forårsløget fint, og vend dem med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Hak babyspinaten groft, og vend den med olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Skær agurk og bladselleri i mindre stykker, og hak dilden groft. Bland hytteost, agurk, bladselleri, dild, salt og peber.

Rist ciabatta skiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør ciabatta skiverne med friskosten, læg en skive hellefisk på, top med lidt tomatsalsa og et pocheret æg. Server med babyspinat og hytteost blandingen.





karakterer:
Opskriften er vist 1869 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu