Røget hellefisk med friskost og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Rør friskosten med citronskal og timian.
Hak daddeltomaterne og forårsløget fint, og vend dem med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Hak babyspinaten groft, og vend den med olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Skær agurk og bladselleri i mindre stykker, og hak dilden groft. Bland hytteost, agurk, bladselleri, dild, salt og peber. Rist ciabatta skiverne. Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden. Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden. Smør ciabatta skiverne med friskosten, læg en skive hellefisk på, top med lidt tomatsalsa og et pocheret æg. Server med babyspinat og hytteost blandingen. |
|
Opskriften er vist 1852 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne