Kåldolmere der er svære at modstå
Indsendt af : coco66 Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint. gulerødder rives fint. I en røreskål tilsættes kødet sammen med gulerødder, løg, æg, mel, krydderier - bouillon tilsættes til passende konsistens.
stilles på køl. Hvidkålshovedet sænkes i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter et par minutter tages kålhovedet op, og de yderste blade løsnes forsigtig. Vil de ikke slippe, så sænk kålen i vandet et par minutter mere. de yderste 6-8 blade lægges atter i det kogende vand i ca 5 min. Bladende lægges til afdrypning, og en god skefuld fars lægges derefter på hvert blad, som pakkes omkring farsen. Bindes sammen med snor, og brunes i rigeligt smør på panden. Så tilsættes så meget af vandet kålen er kogt i, at det dækker lidt over halvdelen af dolmerene. Der tilsættes en oksebouillontern i vandet, låg lægges på og varmen skrues ned. Efter ca 3/4 time tages dolmerene af panden, og saucen jævnes med Maizena, og smages til med ribsgele,salt og peber. |
|
Opskriften er vist 2881 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne