Arme riddere 04
Indsendt af : Zebina Indsendt : Red : |
|
|
Tag de 5 dl mælk og hæld op i en dyb tallerken eller en skål.
Tag en stk Toast af gangen af de 4 og vend i mælken, så mælken suges ind i brødet, der skulle gerne være nok mælk til alle 4 stk toast brød. Tag panden frem på komfuret og tænd for komfuret, (Ikke for voldsom varme ellers brændes brødet på) tag noget smør eller margarine på panden og smelt det. Når smøret er smeltet tages de 4 stk Toast brød på panden, tag Kanel sukkeret og drys først på den ene side af brødet, til det er brun af kanel sukker, derefter vendes brødet med det samme og så drysses der også kanel sukker på den anden side af brødet til det er brun af kanel sukker. Når brødet er blevet gylden brun på den ene side med kanel vendes den så den anden side med kanel kan få den gylden brune farve. Derefter serveres brødet på en tallerken og så kan du spise det. Tips: Hvis panden du bruger er lille, så nøges med 2 stks toast brød af gangen i stedet for 4 stks. Hvor meget kanel sukker du putter på dit brød afhænger af om hvor meget du kan lide der kommer på, drys den mængde på du syndes smager godt. Du kan altid regulere mængden af mælk, hvis du skal bruge mere, da jeg selv oplever at det er forskelligt hvor meget brødet suger. Hvis du oplever der bruges for meget mælk, så brug mindre fremadrettet. |
|
Opskriften er vist 1661 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne