Bagte rødbeder de luxe
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Skræl rødbederne, skær dem i "pommesfritter", vend dem i olivenolien og kryder med timian, salt og peber. Læg dem herefter i en bradepande/idlfast fad, gerne i et lag, da det giver det mest sprøde resultat. Bag i ca 30 minutter ved 200 grader.
Tag rødbederne ud af ovnen, krydr dem med æbleeddike og lad dem trække 5 minutter. Herefter anrettes de pyntet med klippede krydderurter og feta. |
|
Opskriften er vist 2851 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne