Kyllingebryst med Spinat og Ost
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon gyldent på en pande, og læg på en tallerken.
Brun kyllingen på panden og læg i et ovnfast fad. Hak løg og hvidløg. Steg løgene bløde i olie på panden og tilsæt hvidløg og spinat. Varm til spinaten falder sammen og krydr med salt og peber. Dyp væden af spinaten og læg over kyllingen i fadet. Drys med bacon og ost. Varm ovnen op til 180 og bag 20 min. |
|
Opskriften er vist 4483 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne