Bjørn heltborgs - æggekage

Bjørn heltborgs - æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryse-egnet

Indsendt af : bjørn heltborg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 æg
200 g.bacon i tern
1 porre
10 hele rosenkål
 forskellige oste camber blå skimmelost
 rå løg i skiver
 fløde
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 honning
 
Opskrift:
bacon steges i en pande til de er gyldne.
tag kun bacon af panden.
skær porre og rosenkål i små skiver og kog dem i en gryde, til de møre.
slå æggene ud i en skål med hvide eller uden. rør godt og tilsæt den møre pore og halve rosenkål endvidere de rå løgringe.
kom fløde i, salt og peber, honning,revet muskatnød.
æggemassen hældes på den varme pande, i baconfedtet, så brænder det ikke på.
de forskellige oste lægges ned i æggemassen og bacontern ovenpå.
Prik huller i massen og løsne i kanten på panden. Middel varme og tjek med en gaffel, så den ikke brænder på. velbekom






karakterer:
Opskriften er vist 1653 gange,
og udskrevet 53 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu