Bjørn heltborgs - æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : er fryse-egnet Indsendt af : bjørn heltborg Indsendt : Red : |
|
|
bacon steges i en pande til de er gyldne.
tag kun bacon af panden. skær porre og rosenkål i små skiver og kog dem i en gryde, til de møre. slå æggene ud i en skål med hvide eller uden. rør godt og tilsæt den møre pore og halve rosenkål endvidere de rå løgringe. kom fløde i, salt og peber, honning,revet muskatnød. æggemassen hældes på den varme pande, i baconfedtet, så brænder det ikke på. de forskellige oste lægges ned i æggemassen og bacontern ovenpå. Prik huller i massen og løsne i kanten på panden. Middel varme og tjek med en gaffel, så den ikke brænder på. velbekom |
|
Opskriften er vist 1653 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne