Ørred i fad med spidskål

Ørred i fad med spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryse

Indsendt af : Uldall

Indsendt :      Red :
Ørred i fad med spidskål, billede 4 Ørred i fad med spidskål, billede 1 Ørred i fad med spidskål, billede 2 Ørred i fad med spidskål, billede 3
Fotograf: Uldall  

Ingredienser:
1 Spidskål
900 g.Kartofler
2 Porrer
1 Løg
1 bdt.persille
1000 g.Ørredfilet
150 g.Helbladet spinat
1 ds.Asparges
0.5 Citron
5 dl.Mornaysauce
125 g.Revet mozzarella
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Gi dem et opkog, sluk for varmen og lad dem stå i vandet 20 min. Hæld vandet fra. Skær spidskålen i kvarte, fjern stokken og gi den et opkog, hæld vandet fra og lad den afdryppe godt.
Skær løg og porre i ringe. Hak persille.
Tryk vandet ud af den optøede spinat.
Filetere ørreden og skær hver file i 3 stykker.
Smør et ildfastfad med olie og start med
et lag af spidskål (1/3 blade). Læg 1/2 delen af kartoffelskiverne i som krydders let med salt/peber og pyntes med 1/2 delen af porre/løg og persille.
Hæld 1/2 delen af saucen over. Læg et lag af spidskål (1/3 blade).
Fordel ørredfileterne derover. Krydder med salt/peber og citron saft. Pynt med asparges/spinat.
Læg sidste lag spidskål og fordel kartoflerne derpå, krydder og pynt med porre/løg og persille. Hæld resten af saucen over. Drys mozzarella over. (Kan dog undlades)
Sættes i forvarmet ovn ved 200 grader i 40 min. ( Varmluft 180 grader )





karakterer:
Opskriften er vist 10034 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu