Rosenkålsgratin med bacon og 2 oste
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Rens rosenkål og kog dem i letsaltet vand i 5 minutter.
Læg rosenkålene i et ildfast fad. steg bacon på en pande, og fordel dem på rosenkålene. Rør fløde med sennep og revet emmentaler. Tilsæt salt og peber. Fordel blandingen ovenpå rosenkål og bacon. Brødet skæres i tern, og fordeles over retten sammen med blåskimmelosten. Bages i ovnen ved 225 gr C i ca. 25 minutter. Pas på med salt, da både bacon og skimmelost bidrager med den salte smag. Jeg halverer rosenkål. Server evt. med en salat til. |
|
Opskriften er vist 2419 gange,
og udskrevet 51 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne