Røget svinemørbrad med porcherede æg

Røget svinemørbrad med porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
4 spsk.mayonnaise
0.5 bdt.estragon
 
250 g.kogte kartofler
10 cherrytomater
2 forårsløg
 Smør
 Salt
 peber
 
1 stor håndfuld Rucolasalat
4 spsk.parmesan
1 spsk.olivenolie
 Salt
 sort peber
 
8 skiverrøget svinemørbrad
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak estragonen fint, og rør den i mayonnaisen.

Kvart kartoflerne og steg dem gyldne i smør. Et par minutter inden kartoflerne er færdige, tilsættes tomater og forårsløg, som varmes kort igennem. Smag til med salt og peber.

Hak rucolaen fint, og høvl parmesanen med en tyndskræller. Bland rucola, parmesan og olivenolie, og smag til med salt og rigeligt sort peber.

Rist ciabatta skiverne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Top ciabatta skiverne med rucola blandingen, læg to skiver mørbrad på hver skive, og slut af med et pocheret æg. Server med kartoflerne og en god klat estragonmayonnaise.





karakterer:
Opskriften er vist 2363 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu