Grøntlasagne med Spinat og Græskar
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarret i kvarter og skrab kernerne ud. Skær i 1 cm tykke skiver. Læg på en bageplade, skænk med olie, drys med salt og peber, og bag i ovnen ved 220 grader i 25 min. Tag ud, og skru ned til 180.
Hak løg og hvidløg og steg dem klare i smør. Tilsæt spinaten og varm igennem til spinaten er varm og væsken er fordampet. Smag til med salt og peber. Pisk mælk og mel sammen i en gryde og tilsæt smør, hvidløg og laurbærblad. Pisk til sovsen koger. Skru lidt ned, og kog 8 min. Fisk hvidløg og laurbærblad op og smag til med muskatnød, salt og peber. Læg lidt bechamel i bunden af et fad og læg derefter lasagneplader, spinat, græskar og bechamelsovs. Drys med parmesan og gentag lagene til alt er brugt. Slut af med bechamel og parmesan. Dæk med stanniol, og bag 30 min. Fjern dækket, og bag yderligere 30 min. Hvil tildækket 15 min før servering. |
|
Opskriften er vist 2045 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne