Røget laks, friskost og avocado med porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak tomaterne og forårsløget fint, og skær avocadoen i tern. Vend blandingen i olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Vend baby spinaten i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Knæk enderne af aspargesen, og steg dem i rigeligt smør, til de begynder at blive møre, men stadigvæk har lidt bid. Smag til med salt og peber Rist ciabatta skiverne. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Skær en avocado i skiver. Smør hver brød med friskost, læg skiver af avocado over, læg en skive laks på, og slut af med et pocheret æg. Server med babyspinaten, toppet med avocado salaten, og de smørstegte asparges. |
|
Opskriften er vist 2041 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne