Røget laks, friskost og avocado med porcheret æg

Røget laks, friskost og avocado med porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
100 g.friskost
1 avocado
100 g.røget laks (4 skiver)
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 bdt.grønne asprages
25 g.smør
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
 
1 avocado
6 dadeltomater
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
2 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak tomaterne og forårsløget fint, og skær avocadoen i tern. Vend blandingen i olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Vend baby spinaten i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.

Knæk enderne af aspargesen, og steg dem i rigeligt smør, til de begynder at blive møre, men stadigvæk har lidt bid. Smag til med salt og peber

Rist ciabatta skiverne.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Skær en avocado i skiver.

Smør hver brød med friskost, læg skiver af avocado over, læg en skive laks på, og slut af med et pocheret æg. Server med babyspinaten, toppet med avocado salaten, og de smørstegte asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 2057 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu