Fersken rejesuppe
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
Karry, løg og hvidløg svitses i olien.
De flåede tomater og oksebouillonen hældes ved og koges i 5-10 min. Piskefløde, ferskner og rejer tilsættes og opvarmes. Salt og peber efter behov. |
|
Opskriften er vist 2197 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne