Rejer, citron mayonnaise og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Rør mayonnaisen med citronskal og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Hak baby spinaten groft, skær forårsløget fint, skær avocadoen i tern, og hak dilden groft. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, og smag til med salt og peber. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Smør en spiseske mayonnaise på hver af ciabattabrødene, fordel rejerne på brødene og top dem med et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 2238 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne