Rejer, citron mayonnaise og porcheret æg

Rejer, citron mayonnaise og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
4 spsk.mayonnaise
1 spsk.citronskal
2 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
125 g.rejer
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
2 avocadoer
1 forårsløg
1 potte dild
200 g.hytteost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør mayonnaisen med citronskal og citronsaft, og smag til med salt og peber.

Hak baby spinaten groft, skær forårsløget fint, skær avocadoen i tern, og hak dilden groft. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, og smag til med salt og peber.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør en spiseske mayonnaise på hver af ciabattabrødene, fordel rejerne på brødene og top dem med et pocheret æg. Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 2165 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu