Chorizopølser og porcheret æg

Chorizopølser og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiver ciabatta
 
4 ferske chorizo pølser
1 spsk.olivenolie
 
2 store tomater
2 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
0.5 spsk.tørret basilikum
4 spsk.olivenolie
0.5 tsk.honning
 Salt
 peber
 
2 tsk.dijonsennep
3 spsk.olivenolie
0.25 tsk.honning
 Groftkværnet sort peber
 
1 håndfuld Rucolasalat
1 forårsløg
2 spsk.kapers
1 spsk.olivenolie
 
4 tsk.pesto
1 Mozzarellaost
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde rucola
8 daddeltomater
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.balsamicoeddike
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.

Steg pølserne i lidt olivenolie på en pande.

Rør en vinaigrette af dijonsennep, olivenolie, honning og peber.

Hak rucola, forårsløg og kapers fint, og vend det i lidt olivenolie.

Lav en salat af rucola, forårsløg og daddeltomater, og vend den i olivenolie og balsamico.

Rist ciabattabrødene.

Skær mozzarellaen i 8 skiver. Smør fire skiver ciabattabrød med pesto, og fordel mozzarellaen over. Sæt brødene i ovnen, og smelt osten.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør de fire brød uden ost, med sennepsvinaigretten, top med rucola, en chorizo pølse (halveret på langs) og til sidst tomatsovs. Top ostebrødene med et pocheret æg. Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 1836 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu