Chorizopølser og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.
Steg pølserne i lidt olivenolie på en pande. Rør en vinaigrette af dijonsennep, olivenolie, honning og peber. Hak rucola, forårsløg og kapers fint, og vend det i lidt olivenolie. Lav en salat af rucola, forårsløg og daddeltomater, og vend den i olivenolie og balsamico. Rist ciabattabrødene. Skær mozzarellaen i 8 skiver. Smør fire skiver ciabattabrød med pesto, og fordel mozzarellaen over. Sæt brødene i ovnen, og smelt osten. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Smør de fire brød uden ost, med sennepsvinaigretten, top med rucola, en chorizo pølse (halveret på langs) og til sidst tomatsovs. Top ostebrødene med et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 1836 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne