Pasta - Hakket oksekød med chili

Pasta - Hakket oksekød med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anton Rahbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rigatonipasta
1 tsk.olivenolie
1 stort løg - hakket
1 rød peberfrugt i tern
1 fedhvidløg - knust
450 g.hakket oksekød
225 g.hakkede dåsetomater
400 g.røde kidneybønner
1.5 dl.oksekødsbouillon
2 spsk.tomatpuré
3 spsk.tør sherry
2 tsk.stærk chilipulver
1 tsk.krydderurtemix
0.5 tsk.stødt spidskommen
 Salt
 Friskkværnet sort peber
 Persille
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en stor gryde, og løg, peberfrugt og hvidløg svitses i 3 minutter. Tilsæt hakket oksekød, der steges under omrøring, til det er helt brunet.

Heri røres tomater, kidneybønner, bouillon, tomatpuré, sherry, chilipulver, krydderurter, spidskommen samt salt og peber, og det hele blandes godt. Bringes langsomt i kog og simrer under låg i 45-60 minutter under regelmæssig omrøring. Garneres med persille og serveres med friskkogt rigatoni.





karakterer:
Opskriften er vist 2731 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu