Señorens stuvet Rødkål
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kokkermand Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret smeltes i en gryde, smør tilsættes. Kålen og æblestykkerne hældes i gryden og der røres til det hele er godt blandet. Der skrues ned for varmen. Stegen lægges oven på kålen og damper med i ca. 20 minutter hvorefter den tages op og gnides med salt. Vindruerne tilsættes. Smag til med krydderier. Start med en knivspids salt, peber og muskat. Sødes derefter forsigtigt med sirup. Tilsæt ca. 1/2 dl fløde. Kålen simrer i alt ca 2 – 2 1/4 time hvor den så jævnes.
Ribensteg steges i ovnen i 1 time og trækker derefter i et kvarter. En del af stegeskyen tilsættes kålen lige inden den jævnes. Kartofler kan serveres som ganske alm. hvide kogte, eller brune aspargeskartofler. Den færdige stuvning er cremet lilla. Helt naturlig farve fra kål og fløde. Den angivne mængde er til 4 – 6 personer. Blev serveret med brunede kartofler. Der var lige til 3 personer. Alle tog ekstra portion. Og Señoren åd resten. Retten er godkendt. |
|
Opskriften er vist 5716 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne