Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.
Skær kartoflerne ud i passende stykker, og steg dem i smør på en pande, til de begynder at få en god stegeskorpe. Del daddeltomaterne i fire, og hak forårsløget groft. Et par minutter før kartoflerne er færdige, tilsættes tomaterne, forårsløget, salt og peber, og det varmes igennem. Steg pølserne i olivenolie, sammen med en kvist rosmarin. Rist ciabattabrødene. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Smør hvert ciabattabrød med en teske dijonsennep, læg to pølser på og top med tomatsovsen. Server brødene med en gang kartofler, og top kartoflerne med de pocherede æg. |
|
Opskriften er vist 2940 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne