Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg

Brunchpølser, brasede kartofler og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
8 gode brunch pølser
1 kvistrosmarin
2 spsk.olivenolie
 
4 tsk.dijonsennep
 
2 store tomater
2 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
0.5 spsk.tørret basilikum
0.5 spsk.honning
0.5 spsk.hvidvinseddike
 Salt
 peber
 
250 g.kogte kartofler
1 forårsløg
25 g.smør
10 daddeltomater
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær de store tomater groft, og hak de soltørrede tomater og hvidløget fint. Bland alle ingredienser til tomatsovsen i en lille gryde, og lad det koge godt sammen, indtil tomaterne er næsten opløst, og sovsen er blevet meget tyk i konsistensen.

Skær kartoflerne ud i passende stykker, og steg dem i smør på en pande, til de begynder at få en god stegeskorpe. Del daddeltomaterne i fire, og hak forårsløget groft. Et par minutter før kartoflerne er færdige, tilsættes tomaterne, forårsløget, salt og peber, og det varmes igennem.

Steg pølserne i olivenolie, sammen med en kvist rosmarin.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør hvert ciabattabrød med en teske dijonsennep, læg to pølser på og top med tomatsovsen.

Server brødene med en gang kartofler, og top kartoflerne med de pocherede æg.





karakterer:
Opskriften er vist 2940 gange,
og udskrevet 33 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu