Stegt rokkevinge med bløde løg
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit løgene og steg dem møre på en pande, krydr med salt, tages af og fisken steges på samme pande.
Skær den flåede rokkevinge i store portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel. Steg stykkerne i smør 5-6 minutter på hver side. Server med kogte kartofler, brunet smør, citron og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 13717 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2021-01-27 18:55:43 virkelig nem og velsmagende opskrift, første gang jeg har smagt rokkevinge, mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne