Bearnaise sovs
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
NÅR MAN LAVER BEARNAISE SOVS MÅ TEMPERATUREN IKKE OVERSTIGE 60 GRADER ELLERS SKILLER DEN.
Smelt smørret ved medium varme i en lille kasserolle. Pisk æggeblommer og bearnaiseessens sammen over vandbad ved medium varme. Pisk til det bliver luftigt og begynder at tykne. Hæld smørret i, med en meget tynd stråle, lidt af gangen, ned til æggeblommerne og essensen. Fortsæt med at piske til alt smørret er kommet i. Smag sovsen til med salt, peber, citronsaft og estragon. Hæld sovsen i en porcelænskål og hold den varm over vandbad, til den skal spises. |
|
Opskriften er vist 4810 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne