Rabarberkage, let og lækker
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Margarine, sukker, mel, kartoffelmel, bagepulver og æg kommes i en skål, og piskes til dejen er ensartet, hvorefter den hældes i en springform (ca. 23 cm). Rabarberne skæres i tykke skiver, gerne et par cm, fordeles over kagen, og trykkes ned i dejen.
Kagen bages ved 175˚ i 30-40 minutter. Kagen serveres lun med cremefraiche eller piskefløde. |
|
Opskriften er vist 3070 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne