Rabarberkage, let og lækker

Rabarberkage, let og lækker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Rabarber
150 g.Flydende margarine
175 g.Sukker
175 g.hvedemel
1 tsk.Kartoffelmel
1.5 tsk.Bagepulver
2 æg
 
Opskrift:
Margarine, sukker, mel, kartoffelmel, bagepulver og æg kommes i en skål, og piskes til dejen er ensartet, hvorefter den hældes i en springform (ca. 23 cm). Rabarberne skæres i tykke skiver, gerne et par cm, fordeles over kagen, og trykkes ned i dejen.
Kagen bages ved 175˚ i 30-40 minutter.

Kagen serveres lun med cremefraiche eller piskefløde.





karakterer:
Opskriften er vist 3070 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu