Bacon og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olivenolie i en gryde, og put to kviste timian i, og tænd ved middel varme, og lad timianen give smag til olien. Hak de store tomater groft, og de soltørrede tomater fint. Tilsæt tomaterne til timianolien, og tilsæt yderligere honning og eddike, samt lidt salt og godt med peber. kog tomaterne til de er helt kogt ud, og får en tyk konsistens. Kasser timiankvistene.
Bland en salat ud af rucola, forårsløg og daddeltomater, og vend den i lidt olie, eddike salt og peber. Steg baconskiverne sprøde i lidt oliven olie, og krydr med peber efterfølgende. Rist ciabatta skiverne. Smør fire skiver ciabatta med dijonsennep. Skær daddeltomater i tynde skiver, og fordel dem på brødene, top med revet ost, og rist dem i ovnen, til osten er smeltet. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Smør de sidste fire ciabatta med tomatsovsen, læg en skive bacon på hver, og top med et pocheret æg. |
|
Opskriften er vist 1885 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne