Bacon og porcheret æg

Bacon og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverciabatta
 
4 skiverhåndskåret røget bacon
1 spsk.olivenolie
 Groftkværnet peber
 
2 store tomater
2 soltørrede tomat
1 tsk.honning
1 tsk.eddike
4 spsk.olivenolie
2 kvistefrisk timian
 Salt
 peber
 
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
4 skiver ost (revet)
4 daddeltomater
2 tsk.Dijonsennep
 
2 håndfulde Rucolasalat
1 forårsløg
4 daddeltomater
1 spsk.olivenolie
1 tsk.balsamicoeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld olivenolie i en gryde, og put to kviste timian i, og tænd ved middel varme, og lad timianen give smag til olien. Hak de store tomater groft, og de soltørrede tomater fint. Tilsæt tomaterne til timianolien, og tilsæt yderligere honning og eddike, samt lidt salt og godt med peber. kog tomaterne til de er helt kogt ud, og får en tyk konsistens. Kasser timiankvistene.

Bland en salat ud af rucola, forårsløg og daddeltomater, og vend den i lidt olie, eddike salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde i lidt oliven olie, og krydr med peber efterfølgende.

Rist ciabatta skiverne.

Smør fire skiver ciabatta med dijonsennep. Skær daddeltomater i tynde skiver, og fordel dem på brødene, top med revet ost, og rist dem i ovnen, til osten er smeltet.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Smør de sidste fire ciabatta med tomatsovsen, læg en skive bacon på hver, og top med et pocheret æg.





karakterer:
Opskriften er vist 1886 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu