Melormepasta med tomatsovs

Melormepasta med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christian

Indsendt :     

Ingredienser:
 Pasta:
100 g.melorme
100 g.hvedemel
2 æg
 Ekstra mel til æltningen
 
 Tomatsovs:
3 finthakkede løg
4 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
2 ds.flåede tomater
4 stilke frisk basilikum
2 stilke frisk timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pasta:
Blend melorme i en tørblender eller en kryderiblender

Bland mel og melorme

Bland med de piskede æg og ælt indtil en uniform dej

Pak dejen ind i madfilm og sæt til side i 30 minutter

Kog pastaen i 3 minutter i let saltet vand


Tomatsovs:
Sauté løg i olivenolien indtil gennemsigtige og tilsæt hvidløg

Simmer i 10 min

Tilsæt flåede tomater og krydderier

Lad nu sovsen koge ind indtil ca. halv volumen

Server med frisk basilikum og revet parmesan





karakterer:
Opskriften er vist 1327 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-09 09:58:28
Rigtig god opskrift, man opdager slet ikke melormene (5 ud af 5)