Melormepasta med tomatsovs
Indsendt af : Christian Indsendt : |
|
|
Pasta:
Blend melorme i en tørblender eller en kryderiblender Bland mel og melorme Bland med de piskede æg og ælt indtil en uniform dej Pak dejen ind i madfilm og sæt til side i 30 minutter Kog pastaen i 3 minutter i let saltet vand Tomatsovs: Sauté løg i olivenolien indtil gennemsigtige og tilsæt hvidløg Simmer i 10 min Tilsæt flåede tomater og krydderier Lad nu sovsen koge ind indtil ca. halv volumen Server med frisk basilikum og revet parmesan |
|
Opskriften er vist 1308 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Eske Haack - 2018-10-09 09:58:28 Rigtig god opskrift, man opdager slet ikke melormene (5 ud af 5) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne