Tigerrejer og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne og fjern tarmen, og kog dem i let saltet vand, i ca. 2 minutter (de skal ikke meget mere end at skifte farve). Tag dem op af vandet, og lad dem køle af.
Knæk bunden af aspargeserne, og steg dem i smør til de er møre, men stadigvæk har bid, og krydr med salt og peber. Skær toppene af, og gem dem til rejemaden, og del stokken i tre, og gem dem til salaten. Skyl spinaten og hak den groft. Del tomaterne i fire og snit forårsløget i fine skiver. Bland salaten med asparges stokkene, og vend den i lidt olie, eddike, salt og peber. Rist 4 skiver ciabattabrød. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Top hver skive ciabatta med en spiseske af mayonnaise/cremefraiche blandingen, en fjerdedel af aspargeshovederne, tre tigerrejer, og slut af med et pocheret æg. Server med salaten. |
|
Opskriften er vist 1377 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne