Kyllingeret
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Aana Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og skær dem i skiver, læg dem på et smurt ovnfast fad. Hak løg og hvidløg fint og drys over kartoflerne. Krydr med salt og peber. Skær peberfrugten i skiver og læg dem ovenpå kartoflerne, hæld 1 dåse hakkede tomater og fløde over. Kyllingen skæres i store stykker og krydres med salt og kanel. Lægges ovenpå kartoflerne med skindsiden nedad og steges i ovn v. 180 gr. varmluft i 30 min. Derefter tages det ud og kyllingestykkerne vendes og steges videre i 30 min. til.
Denne ret kan tilberedes med frosne kyllingelår på samme tidsplan. Dertil en lækker kålsalat og flutes til. |
|
Opskriften er vist 3479 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne