Røget laks med porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak tomaterne og forårsløget fint. Vend tomater og løg med olie, citronsaft, salt og peber, og lad det trække.
Hak babyspinaten groft, og vend den med hakket dild og hytteosten. Smag til med salt og peber. Halver avocadoerne, og befri dem for sten og skal. Rist ciabatta skiverne. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Hæld overskydende væske fra tomat salsaen, og top de halve avocadoer med salsaen. Læg en skive røget laks på ciabatta skiverne, og top med et pocheret æg. |
|
Opskriften er vist 2525 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne