Tunmousse à la Rikke
Indsendt : Red : |
|
|
Husblas lægges i koldt vand.
Tun, finthakket løg og creme fraiche røres til en jævn masse. Smag til med citronsaft, peber og evt. salt. Husblassen tages op af vandet og smeltes ved svag varme i det vand, der hang ved dem. Husblassen røres i tunmassen. Stil moussen i køleskab og pynt med rogn lige før servering. Kan laves dagen i forvejen. |
|
Opskriften er vist 2553 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne