Gedeost på marinerede kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i tynde skiver og kog dem møre i letsaltet vand.
Kartoflerne afkøles og vendes i olivenolien tilsat salt og peber, revne radiser og persille/basilikum til pynt. Anret kartoffelblandingen på 4 tallerkner, drys med revet radise, hakket persille/basilikum, sæt osten på og pynt med en kvist persille. Serveres med brød og smør. |
|
Opskriften er vist 11751 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne