Okseculotte med Hvidløg og Sennepssovs

Okseculotte med Hvidløg og Sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1300 g.okseculotte
 salt
 peber
3 hele hvidløg
 timian
 rosmarin
2 spsk.olivenolie
 
 Kartoffel/Squash-ruller:
500 g.bagekartofler
500 g.squash
75 g.ost
3 spsk.persille
1 æg
2 spsk.olivenolie
 
 Sennepssovs:
125 g.mayo
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.grov dijonsennep
1 tsk.honning
 
Opskrift:
Afpuds stegen for sener og evt. lidt af fedtlaget.
Rids fedtet på kryds og tværs, og gnid stegen med salt og peber.

Brun stegen på en varm pande - på fedtsiden først og derefter de andre sider.
Læg stegen i et fad.

Skær hvidløgene midt over. Læg dem ved stegen sammen med krydderurter og stænk med olie.

Sæt fadet i ovnen ved 220 grader, og steg i 45 min. Tag stegen ud, og pak ind i 3 lag stanniol. Hvil i 30 min.

Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand - 20 min.
Riv dem på det grove side af et rivejern.

Riv squashene groft og pres væden ud af dem gennem en sigte.

Bland kartofler og squash med ost, persille, sammenpisket æg, salt og peber.

Form massen til 12 aflange ruller.

Læg rullerne på en bageplade og pensl med olie.
Bag ved 225 grader i 30 min.

Pres hvidløgsfeddene ud af skallerne på 2 halve hvidløg, og rør hvidløgsmosen sammen med de øvrige ingredienser til sennepssovsen. Smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver.

Server kødet med sennepssovs, kartoffel/squashruller og bagte hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 2394 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu