Parmaskinke og porcherede æg

Parmaskinke og porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverciabatta
 
4 skiverparmaskinke
1 Mozzarellaost
1 soltørret tomat
4 basilukum blade
2 spsk.frisk revet parmesan
1 kvistfrisk rosmarin
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 
4 æg
3 spsk.eddike
4 skiverparmaskinke
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Del mozzarellaen i fire, hak den soltørrede tomat fint. Rul mozzarella, soltørret tomat og et basilikumblad ind i fire skiver parmaskinke, og tryk det lidt, så de bliver lidt flade.

Varm olivenolie op i en pande, og tilsæt et halveret fed hvidløg, med skal, og en kvist rosmarin. Steg pakkerne med parmaskinken og mozzarella, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Når pakkerne vendes sidste gang, drysses de med revet parmesan.

Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.

Rist ciabattabrød skiverne.

På fire af ciabattabrødene lægges de stegte parmaskinke pakker, og på de sidste fire brød lægges der en skive parmaskinke, og de toppes med de pocherede æg.

Server med en lille salat, vendt i olivenolie og hvidvinseddike.





karakterer:
Opskriften er vist 1663 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu