Parmaskinke og porcherede æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Del mozzarellaen i fire, hak den soltørrede tomat fint. Rul mozzarella, soltørret tomat og et basilikumblad ind i fire skiver parmaskinke, og tryk det lidt, så de bliver lidt flade.
Varm olivenolie op i en pande, og tilsæt et halveret fed hvidløg, med skal, og en kvist rosmarin. Steg pakkerne med parmaskinken og mozzarella, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Når pakkerne vendes sidste gang, drysses de med revet parmesan. Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. Rist ciabattabrød skiverne. På fire af ciabattabrødene lægges de stegte parmaskinke pakker, og på de sidste fire brød lægges der en skive parmaskinke, og de toppes med de pocherede æg. Server med en lille salat, vendt i olivenolie og hvidvinseddike. |
|
Opskriften er vist 1686 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne