Lagt Kirsebærkage - Let
Fryseegnet : Nok ikke fryseegnet Indsendt af : MrNuser Indsendt : Red : |
|
|
Der tages en glasskål, mindst 2 liter.
De 500 gram kirsebærgrød, presses ud af posen med to fugtige fingre. og skålen rystes lidt, for at udjævne grøden. Der fordeles lidt under halvdelen, af æblekageraspen, ovenpå grøden. Derefter de sidste 500 gram kirsebærgrød, som denne gang fordeles over hele skålen / æblekageraspen, og rystes lidt igen. Det sidste æblekagerasp fordeles i skålen / på grøden. SÅ KAN SKÅLEN SÆTTES I KØLESKABET EVT MED FILM OVER, TIL DAGEN EFTER. DEN ER BEDST DAGEN EFTER. MEN KAN OGSÅ SPISES NÅR DEN ER LAVET. Inden servering, piskes fløden, til skum og lægges på. Den har været et hit blandt mine gæster, på Tvedhusekro, i mange år, og er meget hurtig og let at lave. og kan laves dagen før. Lavede Lagt Kirsebærkage, til 80 gæster, til min 50 år fødselsdag. et kæmpe Hit. Som i sikkert alle ved, kan i jo selv lave grøden og raspen, og sikkert også med andre grødarter, hvis i har lyst. Man kan også købe andre grødarter i pose og bruge blaa. æblegrød, sveskegrød, jordbærgrød. Aldi`s blandet grød mm. Anvendes som kage til kaffen eller dessert. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 2004 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne