Crumble med bær og marcipan

Crumble med bær og marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mille

Indsendt :     

Ingredienser:
 Fyld:
250 g.frosne blandet bær
2 spsk.sukker
 
 Dej:
80 g.smør
1 tsk.vaniljesukker
50 g.hvedemel
50 g.havregryn
25 g.kokosmel
50 g.sukker
100 g.marcipan
Opskrift:
Kog bær op med 2 spsk sukker, gerne så det bliver en smule flydende.

Dejen laves ved at blande de øvrige ingredienser sammen. Brug evt. hænderne til at smuldre det godt sammen.
Dejen skal ikke være alt for klistret.

Kom bær-blandingen i bunden af et tærtefad og smuldr dejen over.

Crumble kagen bages i alm. ovn ved 200 grader i ca. 25 min (Indtil toppen er gylden)

Serveres med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.





karakterer:
Opskriften er vist 2717 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu