Pasta med røget laks og porcheret æg
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Pasta:
Kog pastaen al dente. Hak dilden. Tilsæt olie og dild til den varme pasta, og smag til med salt og peber. Sauce: Rør safranen i vinen. Hak løg og hvidløg fint. knæk bunden af aspargesene og del dem i tre. Hak spinaten groft. Halver tomaterne. Skær laksen i strimler. Sauter løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt vinen, og lad den reducere til det halve. Tilsæt fløde, og lad sovsen koge ved svag varme i ca. 10 minutter, til saucen begynder at tykner. Tilsæt asparges og spinat, og lad det koge med i tre minutter. Tilsæt laks og tomater, og lad det varme igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pocheret æg: Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 2001 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne