Solæggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Jytte Berkenbosch Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene i 20 minutter
Lad æggene køle lidt af, knus skallen let og læg dem i dine sylteglas. Kog vandet op med salt og løgskaller, som giver en god farve (blågrøn), dette er helt naturligt og fremhæver aromaen i solægget. Lad saltlagen køle af og hæld den over æggen, lagen skal dække hele ægget. Solæggene skal stå i minimum 2-3 dage, før de kan serveres. Pisk mayonnaisen glat med Guacamolen (Der kan købes en udemærket en i Rema 1000). Bland rødløg i dressingen og smag til med krydderierne. Tag solæggene ud af Sylteglassene og skær dem igennem i æggedeleren, først på den ene led og derefter på den anden. Så er solæggene grofthakkede, og de røres i dressingen. Solæggesalaten serveres på lang gangs brød og pyntes med lidt Persille og Purløg. Solæggesalaten kan holde sig 11-13 dage i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 3739 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Heino Friedrich - 2018-08-23 16:47:02 Mange tak for denne fantastiske opskrift Jytte! Bodil - 2018-08-23 16:43:06 Tusind tak for denne lækre opskrift har rendt og ledt efter noget der faldt ligeså godt i min smag som denne ret. AF HJERTET TAK JYTTE! Vibeke - 2018-08-21 23:02:04 Bedste æggesalat jeg nogensinde har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne