Marinerede kartofler

Marinerede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.små nye kartofler
250 g.spæde spinatblade eller salat
250 g.rød salat, f.eks. lollo rosso
100 g.cornichoner
 
 Marinade:
5 spsk.olivenolie
3 spsk.balsamico-eddike
1-2 fedpresset hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i 1 1/2 cm tykke skiver, og kog dem i ca. 2-3 min., til de er møre.

Hæld kartoffelskiverne til afdrypning i en sigte, og lad dem køle af.

Skyl og slyng spinatblade og salat grundigt.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend kartoffelskiverne heri.

Læg spinat- og salatblade på et fad - pluk store blade i mindre stykker - og læg kartoflerne ovenpå. Hæld marinaden over, hak cornichonerne groft, og drys dem over.





karakterer:
Opskriften er vist 43428 gange,
og udskrevet 630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu