Marinerede kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i 1 1/2 cm tykke skiver, og kog dem i ca. 2-3 min., til de er møre.
Hæld kartoffelskiverne til afdrypning i en sigte, og lad dem køle af. Skyl og slyng spinatblade og salat grundigt. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend kartoffelskiverne heri. Læg spinat- og salatblade på et fad - pluk store blade i mindre stykker - og læg kartoflerne ovenpå. Hæld marinaden over, hak cornichonerne groft, og drys dem over. |
|
Opskriften er vist 43428 gange,
og udskrevet 630 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne