Lamme- og karrygryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Skær lammekødet ud i passende små stykker.
Smelt smørret i en gryde, sautere løget af og derefter kødet i fedtstoffet. Tilsæt karry pastaen samt den revne skrællede ingefær. Tilsæt melet og afbag grundigt. Herefter tilsættes kokosmælk, det koges op og tilsæt så vandet. Koges langsomt under låg i 45-60 minutter. Grøntsagerne skrælles og skæres ud i passende stykker og tilsættes vores gryderet 10 minutter før den er færdig. Karry retten tilsmages med salt og peber. Serveres med løse kogte parboiled ris. |
|
Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne