Kylling marinade
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : GrastDK Indsendt : Red : |
|
|
De fleste ingredienser er på slum så en egentlig mængde har jeg ikke fastsat
Olie er bruges som fyldstof for at der er nok marinade, men overdoser men ikke over 50% af det samlede indhold Smag til med muscado sukkeret Marinaden har en ret kraftig smag, det er normalt smag efter sukker, salt , surheds balancen. Når du er tilfreds med smagen så kom kylling bryst fillet i, ryst godt. Klem evt luft ud af posen og bind knude. Kyllingen bliver bedst hvis den står til næste dag. Tilberedning Fillet steges eller grilles og pensles undervejs. Hust ikke for høj varme i for lang tid da sukkeret i marinaden ikke må brænde på. Server med alt du lige kan finde på der passer til kylling Bonus tips Laver du lidt ekstra marinade kan du hælde resten på panden efter kyllingen er stegt, tilføje en slat fløde og køge den ind. Smag til med salt og peber og du har en helt fantastisk sovs. |
|
Opskriften er vist 2362 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne