Spyd Med Svinemørbrad
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : |
|
|
Pil og knus hvidløg. Bland med paprika, spidskommen, chili, eddike og olie i en skål.
Afpuds mørbraden. Læg i skålen med marinaden, og træk minimun 1 time på køl. Skær kødet i mindre stykker og fordel på spyddene sammen med chorizo. Grill på en grill i 3 min på hver side. |
|
Opskriften er vist 1785 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne