Farmors kinakål med bacon
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mad igen Indsendt : Red : |
|
|
Hurtig ret der tager mindre end 20 minutter fra du går i gang.
Rengør kinakål og skær det i ca. 2 cm. skiver. Opdel stykkerne groft i de hvide ribber og de grønne blade. Skær bacon i grove tern, svits det i en stor gryde til det begynder at blive gyldent. Læg ribbestykkerne i gryden, rør godt, og læg låg på ca. 1 minut. Kværn en del peber ned i grydeskeen. Rør igen, vent yderligere 1 - 2 minutter. Læg de grønne stykker i gryden, eller så mange der kan være, og rør lidt. Kålen falder hurtigt sammen, så der bliver mere plads i gryden, og resten kan komme i. Tjek at der er væde i bunden af gryden, er der ikke, så hæld et par spiseskefulde vand i gryden. Dæmp varmen. Rør jævnligt, i løbet af ca. 5 minutter er retten klar, tjek at der er kommet en del væde ud af kinakålen, så det minder om en vædefattig suppe. Smag til med salt. Serveres i en dyb tallerken med en god gang ost over, brug brødet til at få væden med. |
|
Opskriften er vist 1752 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne