Ovnstegt vildsvin med bacon

Ovnstegt vildsvin med bacon , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nikoline

Indsendt :     

Ingredienser:
4-5000 g.Ryg fra vildsvin (alt vildt kan bruges)
1.5-2 L.god Porter eller anden mørk øl
8 chalotteløg eller 4 alm. hvide løg
200 g.Frisk timian
1000 g.Bacon i skiver
3 spsk.Peber
1.5 spsk.Salt
 
Opskrift:
Ryggen ligges i en passende stor brædepande.
Øl, salt og peber hældes ved.
Løg skæres i både og timian snittes groft og puttes i blandingen.
Lad det derefter stå og trække, meget gerne et døgt I et køligt rum.

Tænd ovnen på 175g. varmluft.

Pak din ryg godt ind i bacon og læg den i brædepanden igen med din blanding.

Stegen skal Stege i typisk 2,5 - 3 timer. (Kernetemperatur på mindst 72g.)
Hvile i 20 min og derefter på grill på 250g. indtil baconen er tilpas sprød.


Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 6623 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu