Ovnstegt vildsvin med bacon
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nikoline Indsendt : |
|
|
Ryggen ligges i en passende stor brædepande.
Øl, salt og peber hældes ved. Løg skæres i både og timian snittes groft og puttes i blandingen. Lad det derefter stå og trække, meget gerne et døgt I et køligt rum. Tænd ovnen på 175g. varmluft. Pak din ryg godt ind i bacon og læg den i brædepanden igen med din blanding. Stegen skal Stege i typisk 2,5 - 3 timer. (Kernetemperatur på mindst 72g.) Hvile i 20 min og derefter på grill på 250g. indtil baconen er tilpas sprød. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 6512 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne