Italiensk Is
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hæld hindbær, mælk og flormelis i en blender og kør til ensartet konsistens. Tilsæt fløden til sidst.
Hæld cremen i en beholder og sæt i fryseren, hvor den gerne må stå et par timer. Pynt med friske bær og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 2000 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne