Tykmælksfromage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Rør tykmælk, vaniljekorn og sukker sammen. Pisk fløden til flødeskum og vend den i tykmælken. Smelt husblasen i en gryde i det vand der hænger ved. Rør husblasen i en tynd stråle i tykmælksblandingen. Drys reven chokolade over. |
|
Opskriften er vist 26131 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne