Tykmælksfromage

Tykmælksfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Tykmælksfromage, billede 4 Tykmælksfromage, billede 1 Tykmælksfromage, billede 2 Tykmælksfromage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
10 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand.

Rør tykmælk, vaniljekorn og sukker sammen. Pisk fløden til flødeskum og vend den i tykmælken.

Smelt husblasen i en gryde i det vand der hænger ved. Rør husblasen i en tynd stråle i tykmælksblandingen.

Drys reven chokolade over.





karakterer:
Opskriften er vist 26127 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8212 (1955 kcal)
KJ pr. Pers. 2053 (488 kcal)
Vægt ialt 1357 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 605 KJ (144 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu