Flødebollesnitter Med Sommerbær
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Cocio87 Indsendt : Red : |
|
|
Bland bær med fintrevet appelsinskal, ½ dl appelsinsaft og sukker i en gryde og giv dem et langsomt opkog. Simmer 3 min. Hæld straks i en stor skål.
Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min. Knug vandet af og smelt dem i den lune bærkompot. Sæt skålen i køleskabet i 2 timer. Bland mel, farin og kokosmel i en skål og rør det sammen med smeltet smør. Læg et stykke bagepapir i en 20x30 cm form, så det hænger ud over de lange sider. Pres dejen ud i formen, og bag ved 180 grader i 25 min. Løft kagen op ved hjælp af bagepapiret, del den på langs til 2 smalle bunde og afkøl dem på en bagerist. Fordel den tykke bærkompot på de 2 koskobunde, og sæt dem i køleskabet. Kog sukker, glukose og vand, til det når en temperatur på 117 grader. Pisk æggehviderne til blødt skum med 2 spsk sukker, og pisk den varme sukkerlage i i en tynd stråle. Pisk videre i 10 min. Bred marengsmassen ud i et jævnt lag på de 2 kager, og sæt dem i køleskabet i 1 time. Hak chokoladen groft og og smelt den sammen med kokosolie i en skål over et vandbad. Hæld den smeltede chokolade over de 2 kager og sæt dem i køleskabet til chokoladen er stivnet. Skær hver kage i 8 snitter. |
|
Opskriften er vist 1452 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne