Durum-hvedemelsboller
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Taz Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre gær i skål og tilsæt salt så gæren smelter.
Tilsæt derefter koldt vand og olie. Kom nu Durummel i først og rør godt sammen Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og rør dejen rigtig godt sammen i 10 min tid. Alt efter mærke og type Mel du bruger kan det være at du har brug for lidt mere hvedemel, det kommer helt an på hvordan din dej ser ud efter anvisning. Nu skal dejen dækkes til og hæve i 1 time. Form bollerne i 10-12 stk (vær opmærksom på at de hæver sig rigtig store) - dæk dem til og efterhæve i 30 min. Sæt ovnen på 225 grader og giv dem 15-20 min (alt afhængig af type ovn du har) De er færdige når du banker på bunden af en bolle og den lyder hul :) |
|
Opskriften er vist 2245 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne