Spaghetti Carbonara 07
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Linette B. Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconen i ovnen indtil det er brunt og sprødt. Bland fløden/sødmælken, med æg, mozzarella, salt og peber i en skål. Rør godt rundt så det bliver blandet ordenligt.
Kog spaghettien. Hak det afkølede bacon fint. Hæl sovsen oven i den stadig brandvarme og nykogte spaghetti og fordel det roligt ved at vende med en grydeske. Drys baconen på og bland rundt. Tag evt. noget persille og drys over. Så lækkert! Og der er altid plads til mere bacon. Håber det smager! |
|
Opskriften er vist 3855 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne