Pariserbøf á la Svigermor
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Rør kød, kartoffelmel, krydderier og vand godt sammen. Tilsæt løg og rødbeder og rør godt.
Læg farsen på brødskiverne i et jævnt lag og steg med farssiden nedad ved jævn varme, til de er brune (ca. 4 min.). Vend og steg den anden side ca. 2 min. Serveres evt. med et spejlæg på. |
|
Opskriften er vist 5942 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne